Master Force Eldiven


Master Force eldiven üstün performans ve kalitesi konforlu tutuş ve yüksek dayanıklı tercih edilen ürünler arasındadır.  Öncelikle yapmış olduğunuz iş süreçlerinde ev temizliği ve muayenelerde sıklıkla kullanılır. Alerjisi olanlar yüksek oranda konforsuzluk yaşayanlar eldivenleri tercih edebilirler. Ürünün yüksek düzeyde dayanıklılık sunması lateks içermeyen nitril eldivenler oldukça büyük bir çoğunluk tarafından kullanılır. İçerisinde güçlendirilmiş nitril eldiven şeklinde satışa sunulmaktadır. Önce üründe kullanılan malzemeler ürünler kişi de alerjik yapı oluşturulmaması üzerine tasarlanmıştır. Ürün içerisinde ekstra güçlendirilmiş fiziksel yapısı sayesinde üstün bir performansı da bulunur. Siyah ve turuncu renkte üretilir ve 50'lili paketler halinde satışa sunulur ve birçok farklı sektörde iş grubunda kullanılabilmektedir. Üründe ekstra olarak dokunma konforu sağlamak amacıyla üründe balıksırtı dokusu ile desteklenmiştir. Yüksek kalitede olan ürün profesyonel bir işçilik kapsamında konforlu kullanım ve yüksek hareket kabiliyeti sunar.

Master Force Turuncu Eldiven

Master Force turuncu eldiven nitril malzemelerden üretilmiş siyah renktedir. ürünün özel balıksırtı dokusu ve maksimum kavrama özelliği bulunmaktadır. Yüksek dayanıklılık ve mükemmel rahatlık, üstün koruma sunar ve çift ile uygulanmaktadır. Genellikle kutu içerisinde 50 ürün bulunmaktadır. ürünün L, M, XL bedenleri bulunur. Master Force turuncu eldiveni dilediğiniz elinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pratik bir kullanım imkanı sunarken çifti ile uyumlu bir şekilde tasarlanmıştır.

Master Force Eldiven Hangi Sektörde Kullanılır?

Eldivenlerin birçok sektörde kullanım imkanı bulunurken genellikle güzellik merkezlerinde kuaförler, güzellik salonları, estetik merkezleri gibi alanlarda kullanılır. Aynı zamanda gıda sektöründe gıda maddesi üretimi yapan, gıda maddesi ambalajı yapan gıda maddesi, perakende satışı yapan işletmelerde, otomotivde, yağlı parça tamiri, boyama, temizlik parça değiştirme, işletmelerinde endüstriyel alanlarda imalat ve yerleşimi gerçekleştirilen alanlarda, yüksek kimyasal içeren temizlik malzemelerinin üretildiği yerlerde ya da paketlendiği alanlarda, diş hekimliği ve diğer tıbbi muayenehanelerde bu eldiven kullanılmaktadır. Masterforce eldiven satışında tercih edebileceğiniz eldiven renkleri ise turuncu ya da siyah renk olarak karşımıza çıkmaktadır. Siyah renk genellikle gıda ve otomotiv sektöründe tercih edilir. Turuncu renk kimya endüstrisi ile ilişkili sektörlerde tercih edilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Altınla Şıklığını Ortaya Çıkaracağınız Tek adres

Tüm Herkese En Uygun Karavanların Adresi: LealKaravan

En Kaliteli Doğal Cilt Bakım Ürünlerinin Öncü Markası: Solaris